Over mij

Ik ben Petra Harmsen, 28 jaar, met een grote passie voor ontwikkelingen in de zorg. Kritisch, out-of-the-box, visie denker, maar bovenal enorm leergierig. Een grote liefde en passie voor zorg in de eerste lijn, maar ook veel intresse in de 1,5 lijns-zorg.

Voorheen wijkverpleegkundige en projectleider van diverse projecten in de Achterhoek, maar inmiddels afgestudeerd Physician Assistant in de huisartsengeneeskunde (en huisartsen spoedzorg). Naast mijn dagelijkse werkzaamheden geef verschillende trainingen/scholingen zowel op medische inhoud als beroepsontwikkeling, coach ik op individuele basis en kan ik op project basis ingezet worden om mee te denken hoe het anders kan.

Verder schrijf ik zo nu en dan een blog. Ik schrijf graag over alles wat ik tegenkom in en buiten mijn werk wat raakvlak heeft met de zorg. Maar bovenal vind ik het een uitdaging om anderen te inspireren en te prikkelen om soms eens met een andere bril op naar de wereld om hen heen te kijken! Of dat inspireren gelukt is, hoor ik graag na het lezen van mijn blogs!

Neem vooral contact op bij vragen of voor meer informatie.