typmachine
Blog

Een eigen plek!

Eindelijk gerealiseerd! Het creëren van een eigen plek voor mijn blogs! In de afgelopen jaren heb ik voor diverse platforms blogs mogen schrijven over mijn werkzaamheden als (wijk)verpleegkundige & mijn gedachten over de zorg en de organisatie daarvan. Daarin was al een grote diversiteit te lezen in mijn interesse gebieden. Van intramurale tot extramurale zorg, van medische tot sociale problematiek, van cliënten tot organisatie structuren. Maar bovenal de verbinding tussen al het bovenstaande. Nu, een aantal jaren later, werd het tijd voor een eigen plek om te publiceren!

Mijn doel? Gedachten en ideeën op papier zetten en daarmee een dialoog aanwakkeren! Want iedereen heeft zo zijn eigen visie op zorg. Op elk niveau, in elke functie, in elke omgeving. Het mooie van het delen met een breed publiek is dat er verschillende ogen geprikkeld worden. Geprikkeld om vanuit zijn/haar expertise naar een vraagstuk te kijken om voor een ander een nieuwe wereld te openen!

Op deze website zal ik regelmatig een nieuwe blog gaan posten over een onderwerp wat mij raakt of aan het denken heeft gezet. Een blog waarvan ik benieuwd ben op welke manier het jullie raakt / bezig houdt, in welk werkveld dan ook. Reageren kan onder de blogs bij ‘geef een reactie’.

Verder ben ik te volgen op social media via Facebook, LinkedIn & Twitter. Mocht je ideeën hebben voor een nieuwe blog, of benieuwd zijn hoe ik over een bepaald onderwerp denk, laat dit dan vooral even weten! Dit kan via het contactformulier op deze website. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe blogs, meld je dan aan voor de maillijst, rechts van dit bericht!

Openstaan voor de kijk van een ander op jouw omgeving en daarover het gesprek aangaan, zorgt ervoor dat we samen blijven ontwikkelen!